Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/imaginep/creatiidemamica.ro/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-wc-product-addons-cart.php on line 104
Cum cumpăr? - Creatii de mamica

Cum cumpăr?

Informații privind plasarea comenzilor:

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul nostru, trebuie să selectați mai întâi produsele. Pentru a selecta produsele pe care doriți să le cumpărați, alegeți dimensiunea produsului și faceți clic pe butonul “Adăugați în coș”, care este situat lângă fiecare produs de pe site.

După ce adăugați toate produsele care vă interesează și selectați toate funcțiile necesare (culoare, dimensiune etc.), pur și simplu introduceți coșul de cumpărături și alegeți dacă doriți să vă înregistrați sau puteți completa toate informațiile necesare (metoda de livrare, adresa, etc.).

Completați cu atenție informațiile de contact, astfel încât un consultant să vă poată contacta dacă este necesar. Toate datele trimise sunt confidențiale și nu pot fi divulgate în niciun fel terților sau utilizate în alte scopuri decât cele de procesare a comenzilor, livrarea și comunicarea cu clienții

Comanda prin e-mail

De asemenea, aveți posibilitatea de a comanda prin e-mail la adresa: contact@creatiidemamica.ro Veți fi contactat în 48 de ore prin e-mail sau prin telefon.