Despre mine

Bănuiesc că ați vizualizat deja creațiile mele!

Talentul pentru design și croitorie îl moștenesc de la mama, iar dragostea pentru lucrul manual a pornit dintr-o dorință de a umple un gol în viața mea.

După nașterea minunatei mele fetițe, cea care mi-a schimbat viața și mi-a fost provocare și inspirație în tot ceea ce vedeți pe acest site, am decis să trec de la corporatistă, la mic întreprinzător.

Am pornit dintr-o joacă și, cu ajutorul vostru, am dezvoltat un „mic business”. Primul meu tricou, cu o pisică imprimată, a adus multe zâmbete atât pe chipul copiilor, cât și pe cel al părinților.

Hăinuțele mele sunt motiv de bucurie, sunt creații pentru copii veseli și ținute pentru părinți care vor să intre în povestea copiilor.

Haideți să dați curs invitației mele, să ne bucurăm de surâsul copiilor, să intrăm în lumea lor, să marcăm zilele de naștere, pe cele aniversare și, de ce nu, să facem din orice zi o sărbătoare. Să ne asortăm și să transformăm toată viața noastră într-o creație plină de culoare.

Creații de mămică să devină sursă de inspirație pentru oricine intră și vizitează acest site. Creați-vă singuri ținuta! Accept sugestii! Dați frâu liber imaginației! Fiți voi înșivă creativi și nu uitați:

Cu voi am creat și pentru voi sunt aici!

"Absolut minunat setul de rochițe mamă - fiică ! Mulțumim mult și pentru cadouri! Calitate, promptitudine și seriozitate! Revenim cu drag și pentru alte drăgăleșenii "

Ioana Mihaela Bogza

" În fiecare cusătură este dragostea Anei pentru frumos! Ador să-i port creațiile!"

Viviana Gherman Potlog

coregraf, psiholog și educator

"Superbe! Altceva față de ceea ce găsești în magazine. Felicitări!"

Elena Cristina Constantin

" Lucruri minunate , realizate cu multă inspirație și migală. Felcitari !! "

Mădălina Negulescu

haine pe comanda

Cum funcționează

w

Stăm de vorbă

Contactează-mă  la 0772.225.428, pe adresa de e-mail sau prin mesaj pe Facebook

Procesul de creație

Aflu de la tine necesitățile, bugetul și evenimentul pentru care pregătesc hainele.

Producția atentă

Aleg în mod inspirat materiale, iar apoi croiesc cu atenție și dedicare hainele pentru tine.

Dorești ceva pe comandă?

13 + 13 =